Tien redenen om te genieten van de herfst!

1

De herfst is alweer volop aanwezig in ons kikkerlandje. Denk aan regen, de bladeren van de bomen en de klok is een uur achteruit gaan (Yes! Extra slaap!). Sommigen vinden de herfst maar een deprimerende periode omdat het sneller donker wordt en vanwege het natte weer. Des te meer een reden voor mij om te laten zien dat de herfst toch wel degelijk een leuke (en mooie) periode is.

I. Allereerst zijn de prachtige herfstkleuren volop aanwezig. Kijk naar de bomen waarin de bladeren langzaam veranderen van kleur wat weer zorgt voor een erg mooi plaatje.

II. Daarnaast natuurlijk de heerlijke herfstgeuren. Heerlijk om dan buiten te lopen in het bos of in het park en dan te genieten van de lekkere herfstlucht. De geur van bladeren samen met regen geven mij een echt herfstgevoel.

2

III. Wanneer je dan toch buiten loopt kun je gelijk mooie foto’s maken van de natuur. Om foto’s te maken van de bladeren ben je net te laat of je moet nog snel naar buiten want je hebt nu nog de kans. Natuurlijk zijn er nog andere mooie dingen om foto’s van te maken, want de herfst is zeker fotogeniek! Dus loop naar buiten en schiet een paar mooie plaatjes. Maak je tegelijkertijd een fijne herfstwandeling en heb je weer wat frisse lucht.

IV. Wat natuurlijk ook altijd een fijne bijkomstigheid is, wat we helaas alweer gehad hebben, was een uurtje langer slaap. Altijd welkom!

8

V. De herfst geeft mij leuke inspiratie op het gebied van leuke DIY’s. Thuis lekker creatief bezig zijn om zo leuke accessoires toe te voegen aan je huiskamer. Heerlijk om alle Pinterest, Welke.nl en WeHeartIt af te gaan om inspiratie op te doen. Heb je mijn DIY-herfstdecoratie al gezien?

VI. Natuurlijk hoort het er ook bij om lekker binnen te blijven en je te nestelen op de bank met een dekentje, een kopje thee, kaarsjes aan en lekker een filmpje kijken of een boek lezen. Even lekker tot rust komen om niet meer van de bank af te komen.

3

VII. Voordat je je op de bank nestelt is het leuk om lekker te gaan bakken of te gaan kokkerellen. Lekkere cookies of lekker zelfgemaakte soep! Nog niet genoeg ideeën? Dan heb je hier nog wat inspiratie: Lekker en makkelijke: Quesadilla’s of Kipfilet wraps of wat lekkere baksels: Dadelcake of Cake met Mars en witte chocola. Nadat je je hebt uitgesloofd in de keuken heb je het wel verdiend om op de bank te hangen.

VIII. De winkels die weer vol liggen met Sinterklaas-en Kerstdecoraties. Want de feestdagen komen er weer aan! Oftewel veel en lekker eten maar daar gaan we het later wel over hebben. Ik vind het altijd zo gezellig om op koopavond door de stad te slenteren en te kijken naar alle lichtjes en de mooie etalages.

4

IX. Als je dan toch in de stad bent heb je gelijk weer een goed excuus om nieuwe winterkleding te kopen, want je kan echt niet meer dat shirtje aan die je vorig jaar hebt gekocht (grapje natuurlijk) of koop je eindelijk die mooie winterjas die je al een tijdje had hangen. Daarbij komt kijken dat er weer allerlei nieuwe make-up en nagellak in de winkel liggen. Haal die die donkere lakken en lipsticks weer tevoorschijn!

X. Ondanks dat je toch soms wel heel erg baalt van de regen heeft de herfst toch altijd wel iets gezelligs en moet je er het beste van maken. Ik hoop dat mijn lijstje daarbij geholpen heeft!

Waar kun jij echt van genieten tijdens de herfst? Laat het me weten! 

Liefs, Kim

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13342237/?claim=qjxzuvc9yku”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.